Voorzitter Friesland Campina gastspreker tijdens het GlastuinbouwEvent

Piet Boer, voorzitter van Friesland Campina, gaat tijdens dé jaarlijkse ledenbijeenkomst van LTO Glaskracht Nederland in op de marktkansen die een goede reputatie een sector biedt. Friesland Campina werkt samen met melkveehouders en andere zuivelondernemingen aan een transparante, verantwoorde en toekomstbestendige sector. Binnen het programma Duurzame Zuivelketen stellen zij zich continue stevige doelen, die inspelen op maatschappelijke issues.

Boer was de motor achter dit programma. Hij gaat in op de nut en noodzaak van dit programma voor de toekomst van de sector en de rol van individuele ondernemers. Andere sprekers zijn Frank Peters, reputatiedeskundige en Nico van Ruiten, voorzitter van LTO Glaskracht Nederland. Peters neemt de leden van LTO Glaskracht mee in de wereld van reputatie en imago en schets de theoretische achtergronden. Van Ruiten gaat in op de ambities van LTO Glaskracht Nederland.

Het GlastuinbouwEvent vindt plaats op woensdag 30 november van 15.00 tot 20.00 uur in Het Energiehuis te Dordrecht. Alle leden van LTO Glaskracht Nederland zijn hiervoor uitgenodigd.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Jakoline van Straalen

Glastuinbouw Nederland - © 2024