Webinar Huisvesting van Arbeidsmigranten

Rondom huisvesting van arbeidsmigranten is op dit moment veel te doen. Voordat de CAO Glastuinbouw verliep is de CAO aangepast met de invoering van huisvestingsnormen en de mogelijkheden om huisvestingskosten te verrekenen met de loonbetalingen. Eén van de voorwaarden is dat er sprake is van certificering.

Wij ontvangen veel vragen over deze nieuwe normen en verrekeningsmogelijkheden. Wij adviseren u van harte de webinar te raadplegen die de Werkgeverslijn land- en tuinbouw verzorgt.

Tijdens dit webinar gaat Maartje Jager (adviseur CAO en arbeidsrecht bij de Werkgeverslijn) in gesprek met Peter Baltus (projectleider bij Projecten LTO Noord, onder andere dossier huisvesting) over de mogelijkheden van het certificeren van huisvesting. Ook wordt u verteld onder welke voorwaarden de kosten voor huisvesting ingehouden mogen worden. U krijgt een korte toelichting op het proces dat de afgelopen maanden plaatsvond in dit dossier. Na het volgen van de webinar is uw kennis up-to-date over huisvesting van arbeidsmigranten én weet u wat er praktisch mogelijk is voor het inhouden van huisvestingskosten op de loonstrook.

Aanstaande maandag 9 juli om 15.00 uur vindt de webinar plaats en duurt circa 45 minuten. Deelname is voor alle werkgevers in de land- en tuinbouw gratis. Meld u aan.

Peter Loef

Glastuinbouw Nederland - © 2019 Copyright - Disclaimer - Privacy en cookies