Webinar over Omgaan met tegenslag, verlieservaringen, verdriet en gevoelens van rouw

TABOER organiseert 26 maart een webinar over Omgaan met tegenslag, verlieservaringen, verdriet en gevoelens van rouw. In het webinar wordt ingegaan op het omgaan met de verschillende emoties die bij tegenslag, verlies, verdriet of verandering horen. Agrocoach Dik Veefkind, psycholoog en ZOB-vrijwilliger Marie-José van de Ven en LTO Vrouw & Bedrijf-voorzitter Helma Vermuë gaan in op deze thema’s en reiken handvatten aan om het leven weer vorm te geven. Bovendien zullen zij inzoomen op de do’s en dont’s van het ondersteunen van anderen bij het verwerken van een verlieservaring.

Gratis en anoniem deelnemen
Het webinar is 26 maart om 20.00. Dit webinar is bedoeld voor boeren en tuinders die inzicht willen krijgen in het omgaan met hun eigen gevoelens bij rouw, tegenslag en grote veranderingen. Dit webinar is tevens bedoeld voor omstanders, familie, vrienden, erfbetreders, en andere professionals in de directe omgeving van boeren en tuinders, die geïnteresseerd zijn in dit belangrijke onderwerp. Deelnemen aan het webinar kan anoniem en is kosteloos. Ben je geïnteresseerd in het bijwonen van dit webinar? Meld je nu aan via deze link .

TABOER is taboedoorbrekend als het gaat om het bespreekbaar maken van mentale problemen bij tuinders en boeren. Voor het individu, maar ook bij spanningen in relatie tot bijvoorbeeld gezin, bedrijf of omgeving. De zorgen over en in de agrarische sector zijn groter dan ooit. TABOER is een onafhankelijk loket en biedt een luisterend oor en helpt bij het vinden van een passende zorgverlener. Bellen? 088 888 66 08.

Ingrid Blom-Meeusen

Glastuinbouw Nederland - © 2024