Webinar 25 mei: Samen aan de slag met een leven lang ontwikkelen

Een Leven Lang Ontwikkelen is dé manier om medewerkers duurzaam inzetbaar te houden en je bedrijf toekomstbestendig. In het webinar 'Samen aan de slag met een leven lang ontwikkelen' deelt koploper Leo de Vries, van KP Holland, zijn ervaringen en belicht Glastuinbouw Nederland haar aanpak en tools om telers te ondersteunen bij de eerste stappen op weg naar een lerende organisatie. Het webinar wordt gehouden op donderdag 25 mei om 15.00 uur.

De veranderingen in onze sector gaan razendsnel. Het Nieuwe Telen, duurzame gewasbescherming en de almaar verdergaande automatisering en robotisering; allemaal ontwikkelingen die vragen om nieuwe kennis en kwaliteiten. Naar verwachting is maar liefst 44% van de huidige vaardigheden in 2027 al overbodig (bron: NRC) en moeten zes op de tien medewerkers om- of bijscholen. En niet alleen op hun vakgebied: op de werkvloer van morgen moet je ook kunnen samenwerken en probleemoplossend meedenken.

Absolute voorwaarde
Een Leven Lang Ontwikkelen is een absolute voorwaarde om medewerkers duurzaam inzetbaar te houden en je bedrijf toekomstbestendig. Dat gaat veel verder dan het aanbieden van cursussen. Dat vereist een leercultuur waarin de wensen en mogelijkheden van medewerkers centraal staan en dus ook andere vaardigheden van leidinggevenden. Geen knop die je als bedrijf even omzet. Wel een omslag waar je direct mee aan de slag moet.
In dit webinar maken we duidelijk hoe je dat kunt doen, samen met koplopers op dit gebied. En hoe wij (Glastuinbouw Nederland en Kasgroeit) jou en je medewerkers daarbij kunnen helpen, met praktische tools en workshops.

Klik hier om naar de agenda te gaan. Daar staat ook de link voor aanmelding.

Jacqueline Kroon

Glastuinbouw Nederland - © 2024