Doe met uw bedrijf mee aan de Halve Marathon Oostland!

De Halve Marathon Oostland vindt dit jaar plaats op zondag 6 september. U kunt zelf deelnemen of als team aan de Halve Marathon, maar ook aan een 10 km lange prestatieloop. De snelste kwekers bij Halve Marathon en de 10 kilometer ontvangen een mooie prijs. Voor de kinderen is er een Kifdsrun.

U kunt zelf deelnemen, als team, maar ook als bedrijf met uw medewerkers. Het parcours is door de KNAU gecertificeerd. De start en finish zijn in Pijnacker. Het centrum van Pijnacker wordt geheel omgebouwd tot Runningcentrum. De route loopt via mooie buitenwegen naar het centrum van Berkel en Rodenrijs. Vervolgens loopt het parcours door het gezellige bruisende centrum van Bergschenhoek, waarna wederom Berkel centrum wordt aangedaan om uiteindelijk weer te eindigen in Pijnacker Centrum op het Raadhuisplein.

De start van de Halve Marathon is om 13.15 uur op de Kerkweg, ter hoogte van winkelcentrum Ackershof in Pijnacker. De finish is op het Raadhuisplein. De 10 kilometer prestatieloop heeft dezelfde start- en finishlocatie als de Halve Marathon, maar begint om 12.45 uur. De route volgt het eerste stuk van de halve marathon. Op de grens van Pijnacker en Berkel Rodenrijs gaat deze door het nieuwe natuurgebied richting Kleihoogt om daarna weer in de richting Pijnacker.

Bij de inschrijving heeft iedereen de mogelijkheid de verwachte eindtijd in te vullen zodat hiermee rekening gehouden kan worden bij de indeling in de startvakken. De voorste startvakken zijn voor lopers die in 2012, 2013 of 2014 sneller dan 1:30 uur (mannen) of 1:40 uur (vrouwen) hebben gelopen.

Bedrijventeams
Doe samen met de collega’s mee aan de Halve Marathon Oostland Bedrijvenloop en laat zien hoe sportief jouw bedrijf is! Alle bedrijfsteam worden vanaf 12.00 uur ontvangen in de speciale lounge voor bedrijventeams in restaurant Het Witte Huis te Pijnacker. Desgewenst kan hier iets worden gedronken. Hier liggen de startnummers met geïntegreerde chip voor het team klaar.

Het bedrijfsteam wordt na afloop verwacht in de lounge voor een drankje. Tevens ontvangen de lopers een Oostland-verrassing en worden de prijzen uitgereikt. Uiteraard is de directie van het bedrijf hierbij van harte welkom; een ideale kans om te netwerken in het dynamische Oostland. Tot slot ontvangt het bedrijfsteam een oorkonde met foto voor deelname aan de bedrijvenloop van de ABN AMRO Halve Marathon Oostland. De medaille wordt al bij de finish omgehangen. Op de website van de marathon wordt de bedrijfsnaam vermeld met een link naar de eigen website. Uiteraard krijgen alle deelnemers op alle afstanden na afloop ook een herinneringsmedaille.

Meer informatie en inschrijven
Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.halvemarathonoostland.nl. Inschrijven tot en met 30 augustus 2015.

Glastuinbouw Nederland - © 2024