Eerste campagneborden geplaatst, wie volgt?

Als onderdeel van de publieksvriendelijke energiecampagne van de glastuinbouw zijn in de laatste week van september op zes belangrijke zichtlocaties langs snelwegen grote campagneborden geplaatst met de slogan: ‘De glastuinbouw & Nederland: samen door met de energietransitie’. Op kosten van Glastuinbouw Nederland kunnen bedrijven zelf ook een spandoek met de campagneboodschap aanschaffen.

Verspreid door het land zijn de eerste borden geplaatst. Gekozen is voor: A7 bij Agriport, A12 bij Nootdorp, A12 bij Zevenhuizen, A20 bij Maasland, A59 bij Made en A29 bij Dinteloord. Deze doeken zijn van een groot formaat, om een optimale zichtbaarheid te kunnen garanderen.

Doek op eigen bedrijf
Aansluitend daarop kunnen ondernemers zich melden voor het plaatsen van de kleinere spandoeken op zichtlocaties bij hun eigen bedrijf. Het spandoek is 3 meter breed x 1,5 meter hoog. Het plaatsen van het frame met doek moet door u zelf worden gedaan, het frame met doek wordt wel bij u afgeleverd inclusief instructie. Neem bij interesse contact op met Amy van der Lei. Wij vragen u zo veel mogelijk collectief met bedrijven bij u in de regio een bestelling te plaatsen, zodat het afleveren van de materialen op eenzelfde dag kan plaatsvinden. 

Teken de petitie
Het plaatsen van de borden in diverse glastuinbouwgebieden is uiteraard ook een uitgelezen moment om de petitie van de glastuinbouw opnieuw onder de aandacht te brengen. Vorige week was de boodschap van de sector ruim 5.000 keer ondertekend, het doel is echter 10.000 ondertekenaars. Vandaar de oproep om de petitie onder de aandacht te blijven brengen van medewerkers, familie, bekenden en verder iedereen die de glastuinbouw een warm hart toedraagt.

De glastuinbouw & Nederland: samen door met de energietransitie? Teken dan de petitie: www.stabieleenergieprijs.petities.nl

Jakoline van Straalen

Glastuinbouw Nederland - © 2024