Ontwerp Omgevingsvisie Zuidplas ter inzage

De nieuwe ontwerp omgevingsvisie van de gemeente Zuidplas ligt tot 15 april ter inzage. Net als structuurvisies dat voorheen deden, zal de nieuwe omgevingsvisie het kader zijn voor het vaststellen van het nieuwe omgevingsplan (voorheen bestemmingsplannen) van de gemeente.

Klik voor meer informatie over wat een omgevingsvisie is op deze link. Meer informatie over de omgevingsvisie Zuidplas is hier te vinden.

Online Informatiebijeenkomst
Op donderdagavond 11 maart 2021 presenteert de gemeente van 19.00 – 21.00 uur de ontwerp omgevingsvisie tijdens een openbare online bijeenkomst. Hier is dan ook ruimte om vragen te stellen via de chat. De bijeenkomst is vanwege de coronamaatregelen in de vorm van een online bijeenkomst; een interactieve live-uitzending via internet. Hierbij kunnen via de chat vragen worden gesteld, waarover tijdens de uitzending wordt gediscussieerd. Aanmelden voor de online bijeenkomst kan tot en met 9 maart via deze link.

Zienswijze indienen
Tot en met 14 april a.s. kunnen zienswijzen worden ingediend naar aanleiding van de ontwerp omgevingsvisie. Glastuinbouw Nederland zal (in overleg met LTO Noord) bezien of het nodig/wenselijk is een zienswijze in te dienen.
Neem voor vragen of meer informatie contact op met Leonie Claessen (beleidsspecialist Ruimtelijke Ordening bij Glastuinbouw Nederland), telefoon 06 295 129 49.

Glastuinbouw Nederland - © 2024