Vul enquête Kasgroeit in en denk mee over nieuw beleidsplan

Glastuinbouw Nederland is een van de initiatiefnemers van Kasgroeit. Kasgroeit maakt de match tussen bedrijven, werkzoekenden en het onderwijs in de glastuin-bouw. Goede aansluiting bij de praktijk is daarbij essentieel. Ondernemers kunnen hun ervaringen delen middels een enquête van Kasgroeit die nu online staat.

“Kasgroeit adviseert werkgevers, huidige en toekomstige werknemers over werk, stages, leren en ontwikkelen in de glastuinbouw”, zegt Sjaak van der Tak, voorzitter van Glastuinbouw Nederland. “Om die dienstverlening zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de behoefte van werknemers en werkgevers in de glastuinbouw worden ondernemers en HR-specialisten op teeltbedrijven uitgenodigd hun ervaringen met Kasgroeit te delen.”

Beleidsplan
De resultaten van deze enquête worden gebruikt om samen met de andere opdrachtgevers en het team van Kasgroeit het beleidsplan voor de komende jaren vast te stellen. Inbreng van ondernemers is daarvoor erg waardevol. Het invullen van de enquête wordt daarom zeer gewaardeerd, dat neemt ongeveer 5 minuten in beslag. 
Klik hier om naar de enquête te gaan. Werkt deze rechtstreekse link niet, kopieer dan deze link in de adresbalk van de browser: https://nl.surveymonkey.com/r/PSDZL9P

Vertrouwelijk
Kasgroeit verwerkt alle gegevens volledig anoniem, tenzij het glastuinbouwbedrijf ervoor kiest om aan het einde van de enquête persoonlijke gegevens in te vullen. Er wordt uiteraard vertrouwelijk met de antwoorden omgegaan, antwoorden worden niet met anderen gedeeld. De resultaten van de enquête worden op 2 september besproken.
Kasgroeit is als uitvoeringsorganisatie een belangrijke partij voor de realisatie van de plannen van Glastuinbouw Nederland binnen de Human Capital Agenda.

Glastuinbouw Nederland - © 2024