Wat betekent de Wet Arbeidsmarkt in Balans voor u?

Bent u voldoende op de hoogte van de actuele zaken rondom arbeid en werkgeverschap? De Werkgeverslijn land- en tuinbouw nodigt u, onder andere namens Glastuinbouw Nederland, van harte uit voor een van de werkgeversbijeenkomsten.

Werkgeverslijn land- en tuinbouw praat u graag bij over:

  • Wet Arbeidsmarkt in Balans: wat zijn de belangrijkste onderdelen van dit wetsvoorstel en wat betekent dit voor de agrarische sector?
  • Loonkosten: inzicht in de kosten van arbeid in 2019 mede naar aanleiding van de veranderingen in de loonheffingskorting en de introductie van de private aanvulling WW (PAWW).
  • Certificering huisvesting arbeidsmigranten: dit voorjaar wordt het agrarisch keurmerk flexwonen voor de huisvesting van arbeidsmigranten verwacht. Laat u informeren over de laatste stand van zaken en de mogelijkheden om straks weer huisvestingskosten te kunnen inhouden via de loonstrook.

Meer informatie
Bekijk meer informatie en een overzicht van data en locaties op www.werkgeverslijn.nl/agenda. Aanmelden kan via het digitale aanmeldformulier.

Andere locaties
Deze bijeenkomst wordt binnekort ook voor ondernemers in Westland georganiseerd. Meer informatie hierover volgt. Daarnaast is er de mogelijkheid om een online webinar te volgen.

Werkgeverslijn Land- en tuinbouw
Om werkgevers in de sector maximaal te kunnen ondersteunen op het gebied van een correcte uitvoering van de cao, afdracht van premies en andere juridische zaken heeft Glastuinbouw Nederland met andere organisaties de Werkgeverslijn Land- en Tuinbouw opgezet. Dit wordt betaald met de premie die glastuinbouwondernemers jaarlijks aan Colland betalen. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Peter Loef

Glastuinbouw Nederland - © 2019 Copyright - Disclaimer - Privacy en cookies