Webinar TABOER in Week van de Werkstress

Van 13 tot en met 17 november is de Week van de werkstress. TABOER organiseert een webinar over deze dynamiek in agrarische familiebedrijven. Dit webinar biedt niet alleen inspiratie, maar ook waardevolle tips en praktische handvatten om binnen je eigen familiebedrijf het gesprek aan te gaan over deze delicate verhoudingen. Het doel is om elkaar beter te begrijpen en zo het familiebedrijf sterker te maken. Deelnemen aan het webinar kan anoniem en is gratis.

  • Wanneer: 23 november 2023 van 20.00 tot 21.00 uur
  • Onderwerp: De dynamiek in agrarische familiebedrijven

Voor wie is dit webinar interessant?

Dit webinar is speciaal voor boeren en tuinders die inzicht willen in de verschillende rollen binnen een agrarisch familiebedrijf. We richten ons op de jongere generatie die in het bedrijf stapt, op de niet-overnemers en de overdragers. Het webinar is ook bedoeld voor erfbetreders, adviseurs en andere professionals in de directe omgeving van boeren en tuinders, die geïnteresseerd zijn in familiedynamiek.

Aanmelden kan op de website van TABOER

Op 12 oktober jl. organiseerde TABOER een webinar om agrariërs en erfbetreders bekwamer te maken in het bespreken van (gedachten over) zelfdoding. Dit webinar is hier terug te kijken.

Zit je ook in een onzekere situatie of zie je iemand in je directe omgeving worstelen met deze onzekerheid? Praat erover! TABOER biedt als onafhankelijk loket een luisterend oor en helpt bij het vinden van passende zorg.

Ingrid Blom-Meeusen

Glastuinbouw Nederland - © 2024