Edwin van Geest nieuwe coördinator regio Noord-Holland

Sinds 1 juli 2018 is Edwin van Geest werkzaam als netwerkcoördinator bij Glastuinbouw Nederland. Vanaf deze maand gaat hij die functie combineren met die van coördinator van de regio Noord-Holland van Glastuinbouw Nederland.

Als netwerkcoördinator was hij verantwoordelijk voor verschillende sierteeltgewassen, zoals amaryllis, bromelia, freesia, lelie en lisianthus. Omdat hij met ingang van 1 juni de helft van zijn tijd gaat besteden aan de regio’s in Noord-Holland, wordt de coördinatie van een aantal gewasgroepen overgenomen door een collega-netwerkcoördinator. Details daarover worden binnenkort bekendgemaakt.

Tuinderszoon
Als geboren tuinderszoon is de glastuinbouwsector al van jongs af aan bekend terrein voor Edwin. Na het behalen van zijn diploma HBO Bedrijfskunde aan de Hogeschool Rotterdam is hij aan de slag gegaan bij Glastuinbouw Nederland. “Ik kijk ernaar uit om de kennis en ervaring die ik afgelopen twee jaar heb opgedaan, ook gericht te kunnen inzetten voor de leden in de regio Noord-Holland.”

Roger Abbenhuijs

Glastuinbouw Nederland - © 2021