Extra aandacht voor gewasbescherming: Zet PlantgezondheidEvent’18 vast in uw agenda

Het jaarlijkse PlantgezondheidEvent wordt in 2018 georganiseerd op donderdag 8 maart bij Wageningen University & Research, BU Glastuinbouw in Bleiswijk. LTO Glaskracht Nederland-voorzitter Sjaak van der Tak geeft zijn visie op het toelatingsbeleid in Nederland en Europa en zal ingaan op het unieke, ver doorontwikkelde Integrated Pest Management (IPM)-systeem in Nederland.

#Prio1
In verschillende optredens en interviews heeft hij de afgelopen maand al aangegeven dat hij een medicijnkast voor tuinders van het allergrootste belang vindt. Hij presenteert op 8 maart de voortgang in de brede lobby van LTO Glaskracht Nederland om dit te bewerkstelligen.

Programma
Het event start met een openingsbijeenkomst met diverse presentaties. Daarna heeft u de gelegenheid om deel te nemen aan een rondleiding langs de innovatieve proeven in de onderzoeksfaciliteiten van Wageningen University & Research. Ook kunt u kiezen uit diverse workshops.

Onderzoekers en ondernemers praten u bij over de nieuwste ontwikkelingen en ervaringen op het gebied van plantgezondheid en diverse ziekten en plagen worden besproken. Ook op het gebied van het vergroten van de plantweerbaarheid zijn interessante ontwikkelingen te melden.

Save the date
Reserveer 8 maart 2018 vast in uw agenda. We starten aan het begin van de middag en rond 18:00 uur sluiten we af met een netwerkbuffet. Half januari maken we het definitieve programma bekend en kunt u zich inschrijven.  

PlantgezondheidEvent wordt gehouden aan de Violierenweg 1, Bleiswijk en wordt georganiseerd door LTO Glaskracht Nederland, Wageningen University & Research, Business Unit Glastuinbouw en Topsector Tuinbouw & Uitgangsmateriaal.

Glastuinbouw Nederland - © 2024