Webinar: laat je bijpraten over nieuwe cao Glastuinbouw

Op 31 januari jl. hebben de vakbonden ingestemd met het eindbod van werkgevers in de glastuinbouw. Daarmee is een nieuwe cao Glastuinbouw met de looptijd tot en met 31 december 2022 een feit . Tijdens een webinar op dinsdag 15 februari 2022 om 13:00 uur worden ondernemers hioerover bijgepraat door de Werkgeverslijn land- en tuinbouw.

Tijdens het webinar gaat Diana Eleveld (Werkgeverslijn land- en tuinbouw) in gesprek met Ilse Lensink (eerste onderhandelaar namens Glastuinbouw Nederland en Plantum) en Peter Loef (Glastuinbouw Nederland) of Jaap den Dekker (Plantum).
Onderwerpen die aan bod komen zijn de totstandkoming van de cao en wat er verandert voor werkgevers. Aan de orde komen in ieder geval de overeengekomen loonsverhogingen, de eenmalige uitkering en de vereenvoudigingen en wijzigingen in de toeslagen. Het webinar duurt ongeveer 45 minuten.

Aanmelden voor het webinar
Werkgevers in de land- en tuinbouw en ondernemers met een cao-abonnement bij de Werkgeverslijn, kunnen dit webinar gratis bijwonen. Het webinar live volgen heeft als voordeel dat tijdens het webinar vragen kunnen worden gesteld. Na afloop van het webinar ontvangen de deelnemers automatisch de link waarmee het webinar kan worden teruggekeken. Ook geïnteresseerden die niet in de gelegenheid zijn om het webinar live te volgen kunnen zich aanmelden. Zij ontvangen dan na afloop ook automatisch de terugkijklink.

Klik hier om je aan te melden op de website van de Werkgeverslijn land- en tuinbouw.

Glastuinbouw Nederland - © 2024