Gezonde snack voor vrienden Go Go Greenhouse

De teeltbedrijven in Westland en Oostland die al deelnemer zijn aan het project Go Go Greenhouse, of daar interesse in hebben, zijn afgelopen dagen getrakteerd op een gezonde snack met een boodschap. Met deze actie wordt de komende Go Go Greenweek onder de aandacht gebracht.

De vrienden van Go Go Greenhouse kregen een shaker met snoeptomaatjes overhandigd, beschikbaar gesteld door Jos van Mil van Greenco. Op de verpakking van de Tommies was een speciale sticker aangebracht om de bedrijven te wijzen op de Go Go Greenweek, die van 1 tot en met 8 mei aanstaande wordt georganiseerd. De slotregel prikkelt de nieuwsgierigheid, want de lezer krijgt het advies de webpagina van Go Go Greenhouse in de gaten te houden. Komende weken wordt namelijk meer duidelijk over de originele zomeractie waaraan momenteel wordt gewerkt.

Tips en adviezen
De meeste vrienden van Go Go Greenhouse zijn gevestigd in het Westland. Begrijpelijk omdat het project daar twee jaar geleden is gestart. Ondertussen hebben echter ook glastuinbouwbedrijven in Pijnacker en Bleiswijk zich gemeld voor deelname aan Go Go Greenhouse en specifiek ook de Go Go Greenweek.
Organisatie van deze themaweek heeft als doel het project weer een extra impuls te geven. Boodschap aan ondernemers is om in de week van 1 tot en met 8 mei extra aandacht te besteden aan de scholieren op hun bedrijf en te laten zien hoe interessant en uitdagend de glastuinbouwsector is. Tips en voorbeelden zijn te vinden op de webpagina van Go Go Greenhouse en in het artikel in de bijlage. Of neem contact op met projectleider Agnes van den Berg, telefoon: 06 288 892 34.

Go Go Greenhouse is een project van Glastuinbouw Nederland, mede gefinancierd door Colland.

Roger Abbenhuijs

Glastuinbouw Nederland - © 2021